søndag 16. januar 2011

Snart påske....

Da var årets påskeøl brygget, tappet og satt til modning. Oppskriften på dette ølet er basert på Nøgne Ø's "God Påske" fra 2005. Denne oppskriften inneholder mye hvetemalt (nesten 50 % , og resten pale ale malt) og den inneholder også knuste korianderfrø som gir en god smak/aroma. Humling er gjort med Cascade som bitterhumle og Hallertauer som smaks-/aromahumle.



Den nye maltmølla fungerte som en drøm og vi fikk et godt resultat.
Nå gjelder det bare å "glemme" dette ølet fram til det kan nytes rundt påsketider....

2 kommentarer:

  1. Detta påskeøl'et høres snasent ut! Får veldig lyst til å ha et laugsmøte for å få smakt litt på diverse prosjekter :)

    SvarSlett
  2. Høres bra ut.
    Fint at ølet akkurat rekker båtsessongen
    :-)

    SvarSlett

Følgere